Symbaloopro

Binnenkort beschikbaar: Symbaloo Pro

Op zeer korte termijn introduceren wij Symbaloo Pro voor bedrijven, stichtingen en professionals. Een premium versie van Symbaloo met als doel de werkdag voor het hele team zo simpel mogelijk te maken.

 Op dit moment legt het technische team de laatste hand aan Symbaloo Pro. In de loop van april rollen wij Symbaloo Pro voor jou uit.

 Symbaloo Pro heeft als doel elke werkdag zo simpel mogelijk te laten beginnen.

 Door alle online bronnen, websites en tools die jouw bedrijf gebruikt overzichtelijk te bundelen op één Symbaloo die voor het bedrijf simpel te benaderen is, zonder te hoeven inloggen.

 Symbaloo Pro is bedoeld om jouw werkleven een stuk simpeler te maken! 

Wat kan je van Symbaloo Pro verwachten? Zonder teveel in detail te gaan, belooft Symbaloo Pro jou een online plek waarop het bedrijf al zijn online content op een makkelijke, gebruiksvriendelijke manier kan bundelen en direct voor alle collega’s, partners of klanten beschikbaar te maken.

Jouw bedrijf krijgt zijn eigen URL (mijnbedrijf.symbaloo.com) die je volledig eigen kan maken met een bedrijfslogo en achtergronden. Daarnaast heb je volledige zeggenschap over wat er precies op de Symbaloo Pro staat.

 Maak zoveel blokjes en tabbladen aan als je wilt. Met één druk op de knop publiceer je alles naar de Symbaloo Pro waardoor jouw collega’s er gelijk mee aan de slag kunnen.

 

Symbaloo Pro kan al voor jou zijn voor slechts € 12,50 per maand!*

 (*De gratis versie van Symbaloo, blijft zoals altijd gewoon gratis.)

 Naast deze voordelen biedt Symbaloo Pro nog  véél meer! Zoals het versturen van berichten aan collega’s, de mogelijkheid voor het team om ook persoonlijke tabbladen aan te maken én een reeks aan geavanceerde tools als IP-blocking en webfilters om jouw bedrijfsinformatie veilig te houden.

 Uiteraard is Symbaloo Pro ook te benaderen op de tablet, zo heeft jouw team ook onderweg direct toegang tot alle relevante bedrijfsinformatie.

 Wij zijn meer dan enthousiast om Symbaloo Pro te introduceren! Wil jij als eerste weten wanneer Symbaloo Pro voor jou beschikbaar is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 Als introductieaanbieding krijgt elke nieuwe Symbaloo Pro gebruiker het aantal jaren dat je lid bent van Symbaloo cadeau als Symbaloo Pro! 

 

Naam:
E-Mailadres:
Bedrijfsnaam: