Anders gourmetten

Home / Uncategorized / Anders gourmetten
HF180802_NL_Christmas_Campaign_table_Gourmet_201_low

Gourmetten is gezellig en lekker! Veel Nederlanders kiezen ervoor om tijdens kerst en / of Oud en Nieuw het gourmetstel tevoorschijn te halen. Wil je een keer écht uitblinken tijdens het gourmetten? Lees dan snel verder, want wij hebben hier een aantal creatieve, net-even-anders recepten voor jou!

Om te beginnen heb je natuurlijk een gourmetstel nodig. De meeste mensen hebben er wel een in huis, heb je nog geen gourmetstel of is hij toe aan vervanging? Klik hier om snel voor de feestdagen nog een nieuwe in huis te hebben.

Nacho’s

img_119517_890x594_JPG

Nacho’s zijn super simpel te maken en toch zie je ze vaak niet op een gourmetstel staan. Het enige wat je nodig hebt zijn tortillachips, geraspte kaas, chilisaus en bosui. Daarnaast kan je bijvoorbeeld zelf guacamole of salsasaus maken (of kopen). Super simpel en lekker!

Zoete-aardappelkoekjes

img_118584_445x297_JPG

Wat dacht je van zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn? Lekker! Overigens kan je deze koekjes ook heel makkelijk in de koekenpan maken en kan je ze veel vaker dan alleen met gourmetten eten.

Mango spiesjes

van-spiesjes-tot-nachos-origineel-gourmetten-tijdens-de-feestdagen

De combinatie van zoet-zout zie je tegenwoordig steeds vaker. Op de barbecue doen we het vaak al, spiesjes met ananas maar waarom zouden we dit niet op het gourmetstel leggen? Vervang de ananas voor mango, om het net even iets anders te maken. Het recept en bereidingswijze vind je hier.

Paprika-eibloemen

paprika-ei-bloemen

Wie zegt dat je alleen vlees of vis in een gourmetpannetje moet gooien? We hebben hier een recept voor je om een ei op een originele manier te bakken!

Kleurrijke gourmetpannetjes

Kleurrijke-gourmetpannetjes

Mooie, gezonde en kleurrijke pannetjes op het gourmetstel, in alle kleuren van de regenboog. Ook erg leuk voor de kinderen!

Gebakken banaan met gehakte chocoladeletters

Recipe_500701-01_560x560

Warme toetjes, onze favoriet! Wat dacht je van gebakken bananenstukje, gesmoltenchocola en ijs. Zie hier het recept.

Hopelijk hebben we je een hoop inspiratie kunnen meegeven. Laat het ons vooral weten in een Facebook reactie onder de post met een leuke foto!

Namens het hele Symbaloo team wensen we je fijne, warme en gezellige feestdagen.

Related Posts