Valentijnsdag voor singles

Home / Uncategorized / Valentijnsdag voor singles

Het moment is er weer. Valentijnsdag. Super leuk als je een relatie hebt. Extra doosje chocola of een mooie bos bloemen. Maar wat als je single bent? Eigenlijk klinkt Valentijnsdag dan helemaal niet zo leuk. Onzin! Je kan Valentijnsdag natuurlijk gewoon negeren, in dit geval is het maar gewoon een vrijdag. Of, je kan er alsnog iets leuks van maken! 

Vriendinnen- of mannenavond

Trommel al je andere vrijgezel(lige) vriendinnen of vrienden op en ga lekker uit eten. Extra leuk om een kleinigheidje mee te nemen voor elkaar, zoals een rode roos. Wie zegt dat je voor Valentijnsdag een geliefde nodig hebt? Overigens kan je natuurlijk ook gewoon je vrienden of vriendinnen uitnodigen bij jou thuis. Net zo leuk! 

Koop bloemen voor… jezelf!

Wie wordt er niet vrolijk van een mooie, fleurige, grote bos bloemen in huis? Persoonlijk zou ik niet kiezen voor rode rozen, beetje cliché, maar bijvoorbeeld een mooi voorjaarsboeket. 

Koop chocolade voor… jezelf!

Je kan natuurlijk voor de Valentijnsavond een hoop dozen of repen chocolade kopen, één of andere jankfilm aanzetten en terwijl je al je tranen wegdept met een doos tissues de chocolade opeten. Als je dat wilt doen, moet je dat lekker doen. Maar alle Valentijnschocolade is een dag later in de aanbieding. Dus mijn tip is om de avond met een jankfilm 24 uur te verplaatsen. 

Ga er op uit

Nee, het klopt inderdaad dat je er niet persé op uit moet omdat het Valentijnsdag is. Maar dit jaar valt Valentijnsdag op een vrijdag en veel mensen hebben dan al lekker weekend. Wil je al heel lang naar dat ene museum? Dagje sauna of een lekkere wandeling in het bos maken? Lekker doen! Ga alleen, ga met een vriend of vriendin, ga met je moeder, zus of dochter. Het is jouw dag!

Boek een vakantie

Nu hoef je nog niet een vakantie te boeken maar struin alle online reisbureaus af en doe vast inspiratie op voor de zomer, of het voor- of naseizoen. Zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van mooie witte stranden, lekker eten en heerlijke temperaturen? Overigens zijn er genoeg reisbureaus die ook single (rond)reizen aanbieden. Hier ga je met allemaal single mannen en vrouwen op vakantie. Wellicht kom je nog de liefde van je leven tegen!

We hopen dat je iets hebt aan onze tips voor Valentijnsdag. Mocht je nou helemaal niks gaan doen met Valentijnsdag is dat natuurlijk prima, maar met onze tips hoef je je in ieder geval zeker niet alleen te voelen!

Oh en als je wel een relatie of stille geliefde hebt? Alle bovenstaande tips zijn natuurlijk gewoon nog steeds leuk. Maar daar krijg je vandaag of morgen via alle kanalen zat inspiratie over.

Related Posts