De Symbaloo Certificering

Leert je hoe je Symbaloo inricht voor jezelf,
leerlingen, scholen en stichtingen.

Inspireert je door je te vertellen waarmee je
Symbaloo PRO kunt inrichten.

Legt uit wat je met Symbaloo PRO kunt doen
en hoe het je kan helpen.

Wat leer je?

Aan de hand van video’s en oefenvragen leer je op een duidelijke manier wat alle functies zijn van Symbaloo.

De certificering is opgebouwd in vier hoofdstukken: account, blokjes, webmixen en workspaces. De eerste drie hoofdstukken zijn gefocust op algemeen Symbaloo gebruik en het laatste hoofdstuk op de nieuwe PRO functies van Symbaloo.

Er is ook een webmix met allemaal uitlegfilmpjes van Symbaloo. Deze webmix kan je vinden door naar procertificering.symbaloo.com te gaan. Hierdoor loop je wel de kans op een Symbaloo PRO Instructeur Diploma mis.

Hoe werkt het?

De Symbaloo PRO certificering duurt ongeveer een uur en vraagt om een score van minimaal 80% bij de final quiz om hem te behalen. Door middel van een lesplan wordt je begeleid door korte tutorials en vragen om effectief te leren werken met Symbaloo.

Indien je de Certificering hebt afgerond, krijg je een mail met jouw Symbaloo PRO Instructeur Diploma.

Via een lesplan…
De Symbaloo Certificering
…met oefenvragen…
lesplanquiz
…naar een Symbaloo PRO Instructeur!
certificate-nl-1540456526
button_code
button_betaald
button_25

Geïnteresseerd?

Indien je al een code hebt voor de certificering, klik je op de button links en kun je van start gaan. De code zou je gekregen moeten hebben na betaling van een PRO account.

Indien je geen code maar wel een betaald account hebt, kun je deze code opvragen door op de button links te klikken. Door middel van een mailtje zal deze code zo snel mogelijk naar je worden opgestuurd.

Indien je geen code en geen betaald account hebt maar wel de Symbaloo PRO Certificering wilt maken, komt hier 25 euro voor in rekening. Wij krijgen een bevestigingsmail van de betaling. Laat ons na betaling weten dat je betaald hebt en stuur je emailadres door naar certificering@symbaloo.com. Dan zullen wij je toegang geven aan de Symbaloo PRO Certificering.

Indien je vragen hebt over de Symbaloo Certificering, neem dan hier contact met ons op.