Symbaloo op je mobiel of tablet!

Met Symbaloo maak je in een handomdraai je eigen startpagina. Je hebt zo al je favoriete links altijd en overal beschikbaar, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken of links in hoeft te typen.

Deze app maakt het nog leuker om Symbaloo te gebruiken, want al je favoriete websites staan automatisch ook op je smartphone. Daar hoef je verder niets voor te doen, behalve Symbaloo mobiel te downloaden en in te loggen!

symbaloo-android

Download nu de Symbaloo app voor iPhone of Android!

Download in the AppStore

iPhone app in de App Store

Download in Google Play

Android app in de Play Store

Supersnel toegang tot al je favoriete websites, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Blokjes toevoegen van website die je bezoekt of blokjes juist verwijderen? Alles wordt automatisch gesynchroniseerd met de webversie.

Met de handige RSS-reader heb je het laatste nieuws gemakkelijk op je telefoon!

Symbaloo lesplannen op je mobiel of tablet!

Lesplannen maken is nu nog leuker én makkelijker! Dat kan sinds kort namelijk gewoon via een gratis app op je telefoon of tablet.

Zodra je met de Symbaloo Lesplannen website een Lesplan hebt gemaakt, kun je een code aanvragen. Voorheen werd deze code door de leerlingen ingevuld op onze Lesplannen website. Sinds kort kunnen de leerlingen ook een app downloaden waar ze de code kunnen invullen. Na het invullen van de code start het Lesplan direct. Zo kunnen de leerlingen naast een computer of laptop, ook een tablet of hun eigen telefoon gebruiken. Dit maakt het nog makkelijker om de Lesplannen in de klas te maken, of om een Lesplan op te geven als huiswerk voor de leerlingen.

iPhone visual LP

Download nu de Symbaloo Lesplannen app voor jouw toestel

Download in the AppStore

iPhone app in de App Store

Download in Google Play

Android app in de Play Store