Ontdek onze laatste PRO-versie zonder advertenties

Nooit meer advertenties met Symbaloo PRO+

Met Symbaloo PRO wordt niemand meer afgeleid door advertenties. De Symbaloo Gallery is dan namelijk geïntegreerd in je persoonlijke Control Panel. Naast het feit dat je geen last hebt van advertenties bij het zoeken of toevoegen van nieuwe webmixen aan de galerij, heeft de Symbaloo PRO + tool nog veel meer voordelen, zoals de mogelijkheid tot realtime samenwerking en geïntegreerde lesplannen.

Ontvang een Symbaloo PRO-account vanaf slechts 49 euro per jaar.

klik hier voor het prijsoverzicht

 

Waarom kiezen voor Symbaloo PRO?

Symbaloo PRO+ biedt veel mogelijkheden om met het gehele team, je klanten of medewerkers samen te werken. Creëer een ruimte waarin alle bronnen snel toegankelijk zijn voor iedereen en werk realtime samen aan webmixen. Symbaloo PRO + biedt een gepersonaliseerde oplossing voor docenten en scholen. Ontdek meer over de voordelen van Symbaloo PRO:

Aangepast domein

JE EIGEN DOMEINNAAM

Naamaccount.symbaloo.com. Stel een persoonlijke en unieke URL-link in als startpagina op alle apparaten in het netwerk. Gebruikers hoeven dan geen account te hebben om jouw Symbaloo PRO + account te bekijken en krijgen direct toegang tot alle bronnen die je erin deelt.

Realtime samenwerking

REALTIME SAMENWERKING

Deel gemakkelijk bronnen met al je leerlingen of in je organisatie. Voeg andere partners toe aan je PRO + account, zodat je samen kunt werken op webmixen, of communiceer via live chat!

Geavanceerde instellingen

GEAVANCEERDE INSTELLINGEN

Stel je gebruikers- en webmixinstellingen in op basis van jouw eigen behoeften. Dankzij Symbaloo PRO+ permanente webmixen wordt je inhoud gedeeld, zonder dat het aangepast kan worden.

Gebruikers management

MANAGE UW GEBRUIKERS

Leerlingen, docenten of partners kunnen een eigen Symbaloo account creëren met uw Symbaloo Pro +. Zo hebben zij toegang tot een account met dezelfde inhoud en instellingen en ontvang jij altijd alle updates over de inhoud van jouw webmixen.

Volledig overzicht

VOLLEDIG OVERZICHT

Bepaal tot welke websites men toegang heeft in jouw Symbaloo PRO + door inhoud of websites te blokkeren, om afleiding te voorkomen. Beperk toegang naar je PRO-account door IP-adressen te blokkeren en bepaal wie toegang heeft met de verificatie instellingen.

Lesplannen

LESPLANNEN

Verbind je PRO-account met lesplannen, om zo aangepaste leerroutes te kunnen maken, zonder het Control Panel van uw PRO-account te verlaten. Je kan ook blokjes met lesplannen toevoegen aan je webmix, zodat leerlingen met een klik op het blokje, direct een lesplan kunnen volgen.

Prijsoverzicht

PRIJSOVERZICHT

Symbaloo PRO klas: €49,- per jaar

Symbaloo PRO school: €499,- per jaar

Symbaloo PRO stichting: €1799,- per jaar

Klik  hier voor meer informatie

Support

SUPPORT

Heb je hulp nodig? Dan kan je contact opnemen via feedbacknl@symbaloo.com. Wij helpen je graag!

Voor meer informatie over Symbaloo PRO + klik hier.

Heb je nog vragen of opmerkingen over Symbaloo, neem dan contact met ons op.